torsdag 17 juli 2014

Rättvisepartiet Socialisternas valmanifest snart ute!

Rättvisepartiet Socialisternas 20-sidiga valmanifest för Haninge klar nästa vecka  Beställ redan nu!


- - - - - - - - - - - -
Uppdatering: 
Valmanifesten är levererade!

Just nu trycks Rättvisepartiet Socialisternas (RS) valmanifest för Haninge. Den finns tillgänglig från den 25 juli, rykande varm från tryckeriet. Vi säljer den för 10 kr men det går också att köpa den för stödpris på 20 kr eller mer.

Till skillnad från de andra partierna har vi inga bidragsmiljoner, vår valkampanj bygger på frivilliga donationer. Men till skillnad från de andra partierna – som på sin höjd trycker enkla broschyrer med några säljande slogans i – ger RS ut ett valmaterial på hela 20 sidor.


I RS valmanifest kan ni läsa vad vi åstadkommit under våra 8 år kommunfullmäktige; om kampanjen för trygga jobb och kollektivavtal; hur vi vill stoppa privata vinster i välfärden; om klimathotet och behovet av demokratisk planering; om vilken feministisk och antirasistisk kamp som behövs; våra lokala program för skola, förskola/fritids, äldreomsorg, bostäder/trygghet, kultur, fritid och miljö; samt presentation av kandidater.

RS valkampanj inleds måndagen den 4 augusti. Vill du köpa vårt valmanifest redan nästa vecka, från 25 juli? Föranmäl intresse på rs.haninge@socialisterna.org. Vi återkommer med info var och när manifestet kan köpas. Trevlig sommar!

Stöd RS valkampanj: socialisterna.org

> RS unika budget förslag utmanar de etablerade partierna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.