fredag 18 juni 2010

Ta en prenumeration på Offensiv!

Prenumerantkampanjen rusar in i sista veckan. Av målet på att värva 200 nya långa prenumerationer har vi nått cirka hälften.

Den tredje intensivveckan inför valet som Rättvisepartiet Socialisterna i Haninge höll så kom vi ut till 19 000 hushåll med flygblad om vår politik, där vi också uppmanade folk att sluta upp vid den antirasistiska festivalen Area Turns Red.
Under den veckan sålde vi 199 Offensiv, 54 sprillans nya valmanifest och drog in 6 298 kronor från försäljning eller stödbidrag från sympatisörer.

Under intensivveckan första veckan i juni såldes också 19 prenumerationer på Offensiv – Rättvisepartiet Socialisternas veckotidning.
De senaste två dagarna har 3 autogiro-prenumerationer och 1 helårsprenumeration sålts!
I Offensiv kan man följa arbetarkampen i Sverige och internationellt, på mittsidan finns alltid en längre artikel för djupare analys. Veckans mittsida har rubriken ”Skrota monarkin – för en socialistisk republik”.
Men en prenumeration på Offensiv är också ett stöd till de kampanjer som vi driver och den kamp som vi är en del av, som t ex kampen mot rasism och högerpolitik eller för rätten till asyl.

Ta en prenumeration idag!
Endast 30 kronor i månaden via autogiro.

Maila: offensiv@socialisterna.org eller ring: 08-605 94 00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.