lördag 23 juni 2012

Socialistiskt sommarläger 11-14 augusti


Rättvisepartiet Socialisterna håller som vanligt sitt årliga sommarläger på en naturskön innerskärgårdsö i Stockholm.
Missa inte denna chans till att politiskt och socialt ladda batterierna inför höstens kamp mot högerpolitik och rasism. Är du nyfiken på socialismen ger detta en utmärkt introduktion, liksom fördjupning för dem som har varit med ­förut.

På lägret blir det stormöten om bland annat: Krisen i Europa, Asylkamp och antirasism samt Välfärd utan vinst och kampen mot högern.
Varje dag hålls en rad parallella seminarium, kring ämnen som: Läkerolarbetarnas kamp och lärdomar från andra strider, Könsstereotyper – när blir vi av med dem?, Förorten brinner, Vem behöver kärnkraften?, August Strindberg och arbetarrörelsen, Utvärdering av Pride – hur går vi vidare? och mycket mer.

Förutom politiska aktiviteter finns möjlighet till fiske, kanotturer, naturstigar i skogen, lägereld, grillning, filmvisning, fotboll, volleyboll och andra sporter/lekar, teaterworkshop, kiosk, badstrand, badbrygga, bastu, dusch/wc, tvättmaskin o s v.


Vi har organiserad barnverksamhet med erfarna barnvakter. Barn (under 13 år) till lägerdeltagare får delta på lägret gratis.

Kostnad och anmälan:  Kostnaden är 700 kr för ungdomar, 1 000 kr för arbetslösa/studenter och 1 300 kr för arbetare. I priset ingår resan till lägret (vi arrangerar resorna – på det billiga­ste sättet), mat och logi.
På facebook kan du följa eventet: socialistiskt sommarläger i skärgården!

Anmäl dig genom att ringa 08-605 94 03 eller e-posta till: rs@socialisterna.org
Lägret startar på förmiddagen den 11 augusti. Hemresa sker på förmiddagen den 15 augusti.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.