måndag 3 maj 2010

Tempohöjning med RS andra valvecka i Haninge

Elin Gauffin talar på ett torgmöte i Västerhaninge

Rättvisepartiet Socialisterna i Haninge är nu klar med sin andra intensiva "valvecka" under våren som ytterligare en generalrepetition inför valet i september. Medlemmar och sympatisörer har hittills delat över 17 000 flygblad på temat "Pengarna tillbaka till skola och omsorg" samt "Unga kräver jobb och grön framtid" till Haninges hushåll, arbetsplatser, torg och och pendelresenärer.
Under veckan har partiet kampanjat i Handen, Jordbro, Brandbergen, Västerhaninge och Tungelsta. Arbetsplatsbesök har genomförts i lärarrummen, hemtjänsten, förskolor, äldreomsorgen och på Jordbro parklek. På arbetsplatserna har intresset för RS politik varit stor och vi har lärt oss mer om de anställdas villkor och behoven inom kommunens verksamhet, något som tar tillvara på när vi skriver valmanifestet.
Kampanjen under veckan och 1-majfesten har gett partiet över 8 000 kr, 148 exemplar av Offensiv har sålts och 22 nya prenumerationer.
Rättvisepartiet Socialisternas kommer att ha en tredje "valvecka" i början av juni. Kom med och hjälp till! Ring 08-6059402 eller maila rs@socialisterna.org

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.