tisdag 14 december 2010

Mossberg (M) allt mer pressad av protesterna mot nedläggning av Jordbromalmsskolan

Blivande kommunalrådet i Haninge Martina Mossberg (M) var klart pressad av protesterna mot nedläggningen av Jordbromalmsskolan vid gårdagens kommunfullmäktigemöte.
Se TV4-inslaget här

2 kommentarer:

  1. Hej!Härligt med engagemang men efter att ha träffat Mossberg (hon besökte vår skola imorse) lät hon oss förstå att beslutet inte kommer att ändras. Skolan SKA läggas ner!Undrar just om alla VH-bor och HANDEN-bor förstår vidden av detta?Tror inte det för då hade protesterna blivit kraftigare. Man slår mot ett "tyst" folk men notan kommer att bli oändligt mycket större då jag tror att Jordbro blir en spökstad och VH det nya Jordbro!Sen kommer fler att söka sig FRÅN den kommunala skolan =grattis Moderaterna!Nej, en satsning på Jordbro hade gynnat hela kommunen!Inget har gjorts!Mossberg menade att dom satte in "Lugna gatan" men vad mer har gjorts?INGET!

    SvaraRadera
  2. Håller helt med dig. För övrigt har de sagt upp avtalet med lugna gatan... De slutgiltliga beskedet om avveckling av Jordbromalmsskolan tas i kommunfullmäktige i mars. Fram tills dess måste vi begga upp ett ännu större motstånd!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.