måndag 3 september 2018

Socialdemokraternas löften i Jordbro är tomma

Jordbrogården, en av många nedstängda verksamheter

Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet, som styrt Haninge i fyra år, stängde Jordbrogården – landets mest prisade fritidsverksamhet för barn med funktionshinder • Lovar nu ett nytt kulturhus och centrum – bli inte lurad av tomma löften igen den 9 september

Socialdemokraterna lovar nu ett nytt kulturhus och ett nytt centrum i Jordbro. Men det är ett falskt löfte. Socialdemokraterna har faktiskt styrt Haninge i fyra år nu och under tiden har det inte hänt någonting alls! Varför skulle de satsa på Jordbro om de får styra igen om de inte brytt sig om Jordbro tidigare? Och om det nya kulturhuset byggs, kommer det bara vara hälften så stort som dagens kulturhus – alla föreningar kommer inte att få plats!

Jamila Zriou, Silvia Tipan och Robert Bielecki från Rättvisepartiet Socialisterna kampanjar för trygghetsåtgärder i Jordbro. Rättvisepartiet Socialisterna är partiet som kämpar 365 dagar om året för Jordbro, inte bara dyker upp veckan innan valen för att ragga röster på löften.
Rättvisepartiet Socialisterna har kämpat för ett nytt centrum i Jordbro i över 10 års tid. Och ända sedan vi ordnade skolstrejker för att rädda Jordbromalmsskolan har vi kämpat för att få en ny högstadieskola till Jordbro. Att Socialdemokraterna nu vill bygga ett nytt centrum och en ny högstadieskola innebär att de har tvingats lyssna.

Men Socialdemokraterna vill att det nya centrumet ska gynna affärsintressen, inte Jordbroborna. De vill nämligen att det nya centrumet ska vara privat – precis som idag – vilket vi vet leder till höga hyror där småbutiker går under och inget underhåll. Vi ser ju hur centrumet ser ut idag när det är privat! Lokaler står tomma och inget rustas upp! Socialdemokraterna har inte satsat någonting på Jordbro – istället har de försämrat ännu mer. Det var Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet som stängde Jordbrogården – landets mest prisade fritidsverksamhet för barn med funktionsnedsättning slogs i spillror!

Låt er inte luras var fjärde år, titta hur de har styrt Haninge och vad det inneburit för Jordbro. Rösta istället på oss aktivister som kämpar varje dag för trygghetsåtgärder, skola, service och mötes- lokaler – rösta på Rättvisepartiet Socialisterna i kommunvalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.