torsdag 10 mars 2011

Haninge kommun länkar till rasistisk hemsida men stoppar RS

Haninge kommuns hemsida

Den borgeriga kommunledningen i Haninge har i flera år visat hur svarslösa de är politiskt mot Rättvisepartiet Socialisterna (RS). Under valet utestängdes RS från partiledardebatten, partiets valplakat plockades ner, valsedlar försvann från vallokaler och så har visan fortsatt.
Att kommunens hemsida länkar till alla partiers lokala hemsidor/bloggar utom Rättvisepartiet Socialisternas (beslut i kommunstyrelsen) är inte bara odemokratiskt utan avslöjande. Moderaterna har inga problem att länka till Sverigedemokraternas rasistiska inlägg. Däremot blir det stopp för RS och därmed de enda socialistiska svaren på kapitalismens kris, högerpolitiken, rasismen, kvinnoförtrycket samt exempel på kamp som tvingat nedskärningspolitikerna till reträtt.
Borgarnas försök att utestänga och trycka ner RS som enda opposition mot deras högerpolitik är mest pinsamt för dem själva och tyder på en makalös politisk svaghet. RS blogg är ändå väl läst och partiets arbete högt uppskattat av de som drabbas av borgarnas klasspolitik. Moderaternas lokala blogg har 135 unika besökare per månad. Det är lika många besökare som RS lokala blogg hade igår.

1 kommentar:

  1. Nu har Haninge gett med sig och även länkat till RS rikshemsida och lokala blogg.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.