onsdag 21 mars 2018

Nazister tvingades lämna Haninge centrum

Rättvisepartiet Socialisterna punktmarkerade nazisterna idag i Haninge centrum
– när ett 40-tal Haningebor anslöt tvingades nazisterna lämna centrumet.
Nazistiska terroristorganisationen NMR – som bombat två flyktingförläggningar och en fackföreningslokal i Göteborg samt utfört mord i Vallentuna och Helsingfors – tvingades bort av upprörda Haningebor idag

15 nazister från våldsamma "Nordiska motståndsrörelsen" (NMR) samlades i Haninge centrum i Handen i eftermiddags; Stämningen var hotfull när handlande Haningebor försökte passera nazisternas flygbladsutdelare vilka var omgivna av ännu fler NMR-vakter, beväpnade med bland annat kevlarhanskar.
"Medlemmar i Rättvisepartiet Socialisterna mobiliserade därför till platsen, ställde sig brevid nazisterna och punktmarkerade dem på ett ordnat sätt samt uppmanade handlande Haningebor att delta" 
NMR är en terroristorganisation som bombat två flyktingförläggningar och en fackföreningslokal i Göteborg samt utfört mord i Vallentuna och Helsingfors.
NMR:s ”flygbladsutdelningar” är täckmantlar för deras våldsdåd. Varje gång de samlas attackeras förbipasserande på grund av hudfärg eller för att de uttryckt sin avsky för nazisternas åsikter.

Medlemmar i Rättvisepartiet Socialisterna mobiliserade därför till platsen, ställde sig brevid nazisterna och punktmarkerade dem på ett ordnat sätt samt uppmanade handlande Haningebor att delta. Nazisterna pressades med obekväma frågor av människor i grupp och därmed kunde nazisterna inte gå till fysisk attack. När ett 40-tal Haningebor anslutit sig valde nazisterna att lämna centrum – de gick till sina bilar och lämnade Haninge.

Nazisterna lämnar Haninge centrum 
Tack vare uppslutningen och protesterna blev heller inga handlare överfallna av NMR. Det är viktigt att stå upp tillsammans och så många möjligt när nazister samlas. En liten terrorsekt ska inte tillåtas sprida obehag, rädsla eller rasism på några som helst gator och torg.

Budskapet idag var tydligt: Nazisterna är inte välkomna i Haninge.

RS Haninge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.