fredag 17 augusti 2018

Äntligen ett parti jag kan rösta på


Många byter parti i Haninge kommunval: "Denna gång röstar jag Rättvisepartiet Socialisterna"

Flygblad och valmanifest går åt i snabb takt i Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj. Valbyråer är uppställda och dörrar knackas runt om; i Jordbro, Handen, Brandbergen, Västerhaninge, Vendelsö, Söderby och Tungelsta.
Många nyinflyttade Haningebor känner inte till Rättvisepartiet Socialisterna sen tidigare, men blir väldigt glada att höra om oss. ”Jag har väntat på något att rösta på väldigt länge och nu har jag hittat det”, sade en nyinflyttad från norra Sthlm på en valbyrå i Jordbro.
Mattias Bernhardsson
– Vi märker en tydlig trend att fler byter parti och bestämer sig att rösta på Rättvisepartiet Socialisterna i kommunvalet. Många säger att det är på grund av våra framgångsrika kampanjer för att skydda och bevara Haninges natur och även våra kampanjer för kollektivavtal och trygga jobb. Vår kamp mot den planerade bergtäkten som riskerar att ödelägga Tungelsta och för att rädda Rudans friluftsområde är väl känt, likaså kampen för trygghetsåtgärder och upprustning av bostäder i Jordbro. Men främst märker vi att många vill ha ett antikapitalistiskt alternativ, som tar strid mot de skenande klassklyftorna och vågar säga vad som behövs, det vill säga "Låt de rika betala", berättar Rättvisepartiet Socialisternas gruppledare i kommunfullmäktige Mattias Bernhardsson.

Bilder från valkampanjen:


Läs alla artiklar om valet här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.