onsdag 20 augusti 2014

Hjälp oss komma ut med valplakat och massflygblad!

Moderaterna erkänner fusk efter RS anmälan  RS-plakat rivs ned av rasister  RS massflygblad ska ut i 33 000 dörrar

Från och med kl 00.00 natten mot i söndags - då den lagliga valaffischeringen inleddes - har Rättvisepartiet Socialisternas (RS) medlemmar, valarbetare och sympatisörer kämpat med att sätta upp valplakat runt om i hela Haninge. Till skillnad från de etablerade partierna som betalat för att få alla sina affischer färdigtryckta på pappskivor, jobbar RS valarbetare med att printa, beskära, klistra m m, mycket roligt men väldigt hårt arbete.
Plakatuppsättning i Vega
Från mitti.se
Valplakatuppsättningen har också kännetecknats av fusk av bl a Moderaterna och Kristdemokraterna som inledde sin valplakatuppsättning en vecka tidigare än den tillåtna för att få de bästa platserna. RS polisanmälde den olagliga affischeringen och Moderaterna uppgav till tidningen Mitt i Haninge att de själva tagit ned vissa valplakat på grund av detta.

RS får ett väldigt bra gehör i valkampanjen. Efter 16 dagars valkampanj har 746 valmanifest sålts, 246 haningebor som sagt att de ska rösta på oss i kommunvalet har lämnat kontaktuppgifter och stora mångder av tusentals flygblad har delats ut.

Men vi ligger efter i plakatuppsättningen. Vi behöver mer hjälp i vår plakatverkstad, hjälp med uppsättning och även hjälp med att åka på reperationsrundor, inte minst då rasister åker omkring och saboterar våra valplakat. Denna och nästa vecka delas också vårt massflygblad i 33 000 brevlådor i Haninge, vilket vi också behöver hjälp med. Ring oss på 072-524 42 95 om du är intresserad att dra ett strå för den verkliga oppositionen.  


RS massflygblad, snart i din brevlåda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.