torsdag 14 augusti 2014

Stor uppslutning på Rättvisepartiet Socialisternas valupptakt

Skapande verkstad, reggae och rock på RS valupptakt i Jordbro
Rockbandet Dvala röjde loss för hela torget
Det blev stor uppslutning på Rättvisepartiet Socialisternas väldigt annorlunda valupptakt. På dagen hölls en skapande verkstad i Jordbro centrum där många deltog med att skriva upp vilken upprustning Jordbro behöver.
Från ljudet strömmade musik och från micken tal med krav på att Jordbro centrum och nedgångna bostäder återtas i kommunal regi från de riskkapitalister som idag missköter dem. Många ville också diskutera otryggheten och RS förslag på omfattande trygghetsåtgärder (Läs mer här).
Välbesökt upptakt
Rastamanse be there sound DJ:ade reggae fram tills valupptakten blåstes igång inne i Jordbro Kultur- och föreningshus med tal av RS gruppledare och förstanamn i kommunvalet Mattias Bernhardsson. Mattias talade om allt från kampen mot kriget i Gaza till kampen i Haninge och partiets viktigaste valfrågor. Ruben Derkert, kandidat nr 4 på kommunvalsedeln, talade om kampanjen för att rädda Kulturparken i Handen och kultur- och föreningshuset som själva upptakten hölls i (Läs om vårens kulturpolitiska debatt Ruben derkert medverkade i).
Förutom inspirerande tal av partiets kandidater var det också en levande diskussion från golvet och många haningebor anmälde intresse att hjälpa till i valkampanjen – till exempel att delta på helgens stora plakatuppsättning och nästa stora massflygbladsutdelning.
Skapande verkstaden på torget var särskilt populär bland barnen, med
många budskap om trygghet, kärlek och upprustning som producerades.

Fler bilder från dagen:
Dvala rockar på torget
Mi Alforsen, kandidat nr 8 på RS kommunvalsedel talar om situationen
i äldreomsorgen.
Robert Bielecki, kandidat nr 5 på
RS kommunvalsedel höll en väldigt resultatgivande
insamlingsapell till RS valkampanj
Sanna Tefke, kandidat nr 3 på RS kommunvalsedel
talar om kampen för trygga jobb och kollektivavtal
Läs mer:
Rykande start på RS valkampanj i Haninge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.