fredag 8 augusti 2014

Rykande start på RS valkampanj!

Kampanj i Västerhaninge
Rättvisepartiet Socialisternas (RS) valkampanj i Haninge är fullt igång i sommarhetta och åska. Efter bara fyra dagar har 17 valarbetare deltagit på valaktiviteter i Brandbergen, Handen, Ribbyberg, Västerhaninge, Jordbro och Tungelsta. 272 haningebor har köpt valmanifestet, 110 har lovat en röst på RS samt lämnat kontaktuppgifter. Tusentals flygblad har delats ut varav ett stort antal även på polska, engelska, spanska och finska (flygblad kommer tryckas på fler språk strax).

– Vi får väldigt bra respons på torgen, vid dörrarna och på arbetsplatserna. Speciellt för vår kampanj för trygga jobb och kollektivavtal, men även för att vi tar kampen mot rasismen. Många känner också till att vi tagit strid i deras frågor, exempelvis för Laziz rätt att stanna i Sverige, för att rädda Jordbromalmsskolan eller vår roll i att det idag finns kollektivavtal i privat hemtjänst, säger Mattias Bernhardsson, RS kommunfullmäktigeledamot och förstanamn på kommunvalsedeln.
Kampanj i Västerhaninge
– Tack för att ni hjälpte oss ta strid mot Wallenberg, säger en äldre man i Västerhaninge som bor på Aspö där högern och Socialdemokraterna lät mångmiljardären Wallenberg köra över både Aspöborna och strandskyddet för lyxvillor.

Den första höjdpunken under valkampanjen blir valupptakten på onsdag, som inleds med Reggae av Rastamanse Be there sound, utanför Jordbro Kultur- och föreningshus kl 18.00. Upptakten börjar kl 18.30 inomhus. Här hittar du facebook-eventet!

Läs mer:
Socialister i kommunfullmäktige del 1: "Vi tar kampen in i kommunfullmäktige" 

Socialister i kommunfullmäktige del 2: "Vi står för en socialistisk politik i ord och handling"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.