onsdag 14 mars 2012

27 mars: Demonstrera med Välfärd utan vinst

Den 15 februari skulle beslutet om Nordeuropas största vårdupphandling ha ägt rum gällande vilka som ska få ta över driften av S:t Görans sjukhus i Stockholm.Men skandalerna som har haglat över den privata vården och kritiken mot att kvalitetsaspekten bara skulle ha vägt in 5-10 procent gav landstingspolitikerna kalla fötter och den nya tiden för beslutet sattes till den 27 mars.

Nätverket Välfärd utan vinst tänker vid detta tillfälle samla till en första av en serie manifestationer för att uppmärksamma och protestera mot privatiseringarna av vår gemensamma välfärd.
Protesten kommer att äga rum utanför lands­tingshuset där beslutet ska tas. Vi hoppas på bred uppslutning från fackklubbar, organisationer, offentliganställda, brukare och alla som är emot den omänskliga välfärdspolitiken. Förhoppningsvis kan vi genom protesterna få med oss eller sätta press på den handlingsförlamade fackledningen och få dem att agera.

Välfärden urholkas i samma takt som de privata riskkapitalisternas bankkonton fylls på, nu är det hög tid att säga ifrån!
Demonstrera vid Landstingshuset, Hantverkargatan 45 (t-bana Rådhuset), tisdagen den 27 mars kl 17.00.

Sanna Tefke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.