fredag 13 augusti 2010

Strålande rivstart för valkampanjen i Haninge

I måndags började Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj i Haninge. Inga andra partier har ännu synts till. Vi har haft strålande resultat. 415 personer har köpt valmanifestet, ett 20 sidor fullspäckat valprogram vilket inga andra partier kan visa upp. Av de som hittills lovat att rösta på RS har 166 st lämnat kontaktuppgifter. Detta kallar vi R100 (röstar på RS 100 procent) vilket hjälper oss att se hur det går i valkampanjen. Vi har också fått 6 nya som är intresserade av medlemsskap i partiet.
– Vi får väldigt bra respons och stort stöd bland folk. Många säger att de redan bestämt sig att rösta på oss för att vi kämpar och inte bara pratar, säger Lina Thörnblom, Rättvisepartiet Socialisternas kommunfullmäktigeledamot och andranamn på kommunvalsedeln.
Mitt i Haninge, kommunens enda tidning, strök partinamnet när de för en gångs skull den här veckan publicerade en insändare av en kandidat. Vi får ingen gratisreklam. På söndag delar medlemmar och sympatisörer ut 20 000 flygblad i Haninges hushåll. Ring 0720-439968 för att hjälpa till!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.